Facebooksfritt

i fem dagar!! Riktigt bra jobbat, framförallt över Julen. Det tycker jag är strongt jobbat. 🙂

Skärmklipp131227

 

 

I eftermiddags när jag pratade med härliga Sofia, så frågade hon mig den konkreta frågan som jag fortfarande funderar på… ”Vad har du gjort den tiden istället?” och jag har inget ”bra och konkret svar på det…”

Men en sak är säker, bra mår jag utan Facebook… så nu sätter jag en maxtid på två timmar i veckan. Sociala medier är bra, men det finns roligare socialare tid i verkligheten!

Förresten, nu när jag ändå är inne på Sociala medier och jag tänker Självkänslan… Hur mycket bekräftelse i olika ”Statusuppdateringar” är du beroende av..? Det kan man fråga sig eller varför lägger du kanske ner den tid du gör på olika Sociala medier? Är det för att hänga med eller tidsfördriv? 

Nu säger Pluntisen Go natt 🙂 År 2014 sista helg väntar imorgon 😉 Sov så gott!!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.