Egentligen borde

jag nog sova istället för att sitta framför datorn.. klockan är ju 23:23 och det är jobbedag imorgon 😉 men jag känner för att skriva av mig lite…

Skärmklipp1312150

och så känner jag att jag behöver få lite saker gjorda och få koll på min mejl, då jag kopplat av den fredag, lördag och söndag… så nu på söndagskvällen känner jag att jag behöver få koll igen..

När jag öppnar upp mejlboxen har jag inte mindre än 127 nya mejl på tre dagar… mycket är informationsuppdateringar från Regeringen i deras utskick, #Skolvårens julkalender, mejl ifrån olika organisationer och så lite trevliga

Skärmklipp1312151

nya länkar till sidor som jag inte kände till!! Tänk egentligen så skönt det är.. att ha samlat alla mejladresser i en inkorg, vilket gör att så underlättande och gå igenom. Det kallar jag effektivitet! 🙂

En länk som jag ikväll har hittat är exempelvis VIS – Vetenskapen i Skolan. Så otroligt intressant att hitta länkar, besöka deras sidor och få en snabb överblick. Under julledigheten är min plan att gå igenom min Google Chrome webläsare och strukturera upp websidor bättre för att få en överblick och framför allt – ”organisera” om på ett bättre sätt. Google Chrome är nämligen min räddare i vardagen.. där samlar jag bokmärken som jag enkelt kommer till ifrån både datorn och min Smartphone Samsung 😉 Ett het tips till webbläsare!

Skärmklipp1312152

 

Och så förstås denna eminenta och kreativt inspirerande politiska vän och partikollega, Sofia Lund! 🙂 Hon inspirerade mig till att återuppta politiken och kämpa för ett ”Rättvisare samhälle”. Varje gång jag läser hennes blogg inser jag styrkan och kraften i att få vara med i politiken på olika sätt och kunna påverka, – för mig handlar det om att påverka till ett starkare samhälle och en mera rättvis vardag på olika sätt.

Kan varmt rekommendera att gå in och läsa på Sofialund.se och följa denna härligt inspirerande Stockholmstjej som har förmånen att jobba inom ett av Sveriges viktigare organisationer, nämligen Socialdemokraterna och SSU. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.