Dagens bästa

upplevelse eller kanske för ryggen och hälsan, – bästa medicinen!!

image

Min vännina drog med mig till en helt fantastisk Kiropraktor.. Waooo! Så ont jag hade i ryggen när jag klev innanför dörrarna till mottagningen.. så härligt bra min rygg mådde när jag kör utanför dörrarna! 🙂

När jag bokade ny tid i nästa vecka, sa Kiropraktorn till mig – nästa vecka mildrar vi smärtan ännu mera!! Gött, en människa och kunnig person som kunde sin jobb och framförallt – att han är berömd av många kända personer i Helsingborgsområdet! 🙂

Nästa steg är rygg, nacke och axlar massage och förstå viktigast av allt… TRÄNING

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.