Idag tar Fredrik

image

nya kliv i livet! Idag gör han sin första dag som konsult på Kreera, vilket jag verkligen tror kommer att passa honom! Han har en väldigt värdefull och grym kompetens och kunskapserfarenhet inom järnväg och järnvägsteknik!
Järnväg och olika transportmöjligheter, där har Fiddiken ett stort försprång på kunskap och kompetens, så alla aktörer där ute inom transportsektorn, – ta nytta utav Fredrik kunskap, nu kommer bli överraskade! 😉

Jag säger ett STORT grattis och lycka till på nya jobbet idag och önskar dig all lycka till! Det öppnas nya möjligheter och Du, Ta för dig 😉 Du är verkligen värd detta nya jobb och detta nya steg i karriären, du kommer att gå långt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.