Locka frammm vårennn? ?

Just nu kan jag villigt erkänna att jag gör allt för att ”locka frammm vårennn”   😉 Eller vad säger duuu?

IMAG0182

 

IMAG0183

 

IMAG0184

Isen smälter och solen skiner . . . det är några få plusgrader mitt på dagen… sedan så kryper det gärna ner till 0 gradigt och lite lägre ner . . . jag tycker att vi snart kan få 5-10 plusgrader, så vårjackan kan få titta fram!!

IMAG0185

 

IMAG0186

Tihihi,, det var blåsigt på min eftermiddagspromenad längs havet idag!! Efter mötet på Arbetsförmedlingen och planeringsmöte av kommande Castingar nästa vecka, sa solen och kroppen ifrån… jag tog en långpromenad med musik i öronen och gick längs strandkanten och i Klagshamns ”skogområde”..

IMAG0187

 

IMAG0188

 

IMAG0189

 

Jag bara älskar när flyttfåglarna landar i Sverige , , , det är ett säkert vårtecken!! 😉 Sedan gillar jag ju inte fåglar sådär jättemycket för det… men att det är ett väldigt bra VÅRTECKEN ger längtan efter sol, böcker, avkoppling och VÄRME!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.