Utveckling och att ta tillvara på tiden

Utveckling är A & O. Utveckling är en central del hos oss alla. Utveckling är något som gör att vi växer och kan ta till oss ny kunskap och kompetens. Jag är så otroligt glad över möjligheten med att får gå utbildning till ekonomiadministratör. En utveckling som verkligen stärker mig och min kunskap och kompetens inom företagsekonomi, bokföring och redovisning.

Bilden ovan speglar var jag längtar efter… vi står i december, vilket är en av årets tuffaste månader på olika sätt, dels sociekonomiskt för många medmänniskor som på olika sätt måste ”prestera” för att uppfylla ”andras önskemål och drömmar” med allt vad december och ”julen” innebär och denna årstidens kanske jobbigaste del.. nämligen att vi inte får tillräckligt med C-vitamin och solenergi! Solenergin märker jag av mer och mer.. jag känner verkligen att jag längtar tills våren och sommaren igen. Jag skulle också önska att vi får tillbaka samma värme som vi haft 2018. Dock med undantaget att vi får mer regn på nätterna, så att vår natur och djur inte tar sådan skada av klimatförändringen.

Rent utvecklingsmässigt sätt är jag också tacksam för dels utbildningen jag går, men också mina förtroendeuppdrag som jag får möjligheten att förvalta på olika sätt. Vet ni hur kul det är att äntligen förstå mer och mer i företagsekonomi och redovisning, kunna stärka sig själv och på olika sätt kunna lyfta fram fler runtomkring genom att ha en kunskapsbank att kunna dela med sig utav. 🙂

Nu är det fredag, på söndag är det andra advent. Tiden går verkligen fort, så har även detta året gjort! 2019 ser jag med spänning framemot att utvecklas mer inom företagsekonomi, bokföring och redovisning.

 

Önskar er alla en skön helg
Kramar och kärlek <3

 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.