Studierna är igång

Ja, nu har studierna satt igång. Det är riktigt kul och inspirerande! Vi är inne på andra studieveckan och det är verkligen fullt ös på olika sätt, vilket jag gillar 🙂

Jag skulle behöva lite hjälp av er, jag behöver hitta en APL-plats (arbetsplatsförlagt lärande), gärna inom en ekonomi eller redovisningsbyrå för att få uppleva den arbetsmiljön. Samtidigt som jag också är nyfiken på rollen som ekonomiadministratör i ett lite större bolag. Det viktigaste för mig är att jag får inblick i yrkesrollen att jobba med ekonomihantering, redovisning och gärna lönehantering!

Har du något bra tips? Lägg ett mail till mia-jonas(at)plunteman.se 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.