Nytt kapitel har startat

Precis som rubriken säger, så har jag startat ett nytt kapitel i mitt liv. För drygt en veckan kliv jag in på Yrkeshögskolan och tar steget in till utbildningen som redovisningskonsult. 

Detta har jag sett fram emot sen jag blev antagen. 🙂 Att äntligen få påbörja en utbildning som inspirerar och där jag får stärka mina kunskaper och kompetenser inom redovisning, bokföring och organisationsutveckling. För ekonomin är det som alltid måste stå i fokus när en verksamhet, oavsett storlek tar ekonomiska beslut som på både ett lite eller stort sätt påverkar verksamheten. 

Samtidigt som jag också skriver detta inlägget pågår bakom kulisserna faktiskt en utveckling både för mig som person till att bli shemale.. men också att skriva en bok som jag nu äntligen börjat landa i utformningen utav. 

Dock skrattar jag och säger. Önskar att jag hade någon som satt och skrev samtidigt som jag pratade, för att avlast min dyslexi. Å andra sidan, min första bok tänker jag ska spegla just det, min dyslexi och all annan härlig utveckling som bara rusar fram i olika former 😉  
Så uppdatering hoppas jag kunna göra lite mera löpande framöver!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.