Klivit in i oktober månad

En bild säger mer än tusen ord.

Söndag eftermiddag. Relax, klarblå himmel och nästan vindstilla.

Vi har nu gått in i oktober månad. En bra start på månaden. Veckan har varit lite för ”lugn” för m i g. Men ändå intensiv då jag träffat psykologen på könsidentitetsmottagningen i Lund för första samtalet. Känns som om jag beskrev det häromdagen på Instagram, att ha ett leende på utsidan och bli manglad på insidan. Antar att det är just detta vi transpersoner ska genom för att verkligen trycka oss på de ”ömma” punkterna. Tur jag tar mig tid och reflektera, läsa min journal och verkligen ha en starka Självkänsla i grund och botten 🙂

Igår lördag var jag även på Hanuttens föreställning på Pallanadium i Malmö. Helt fantastiskt föreställning, varm rekommendation 🙂

Nu skulle jag önska teknisk hjälp. Är i behov av en ny telefon, med bra batterietid, kamera och framför allt stor skärm, då jag nästa ”bor” i min Samsung Galaxy S9+. Funderar på Huawei P30 PRO. Dock väldigt orolig då jag är ”beroende” av Googles tjänster. Därför lutar det åt Samsung note 10 plus. Eller vad rekommenderas? 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.