Känslan av att vara påväg framåt

En del dagar står man still… still på ett utforskande och uppfriskande sätt 😉

Nu är det inte många dagar kvar.. innan jag får kliva in på könsmottagningen och äntligen ta nya steg framåt i min yttre kroppsliga process. Insidan – de vill säga själ och självkänslan är redo.
Redo är inget man blir. Det är något man gör sig”.

Det handlar ofta om att balansera sig själv – utifrån och in – inifrån och ut! Att jobba med så mycket med mig som jag gör, innebär inte bara en massa ”egentid” utan också tid för att kunna hinna landa och hantera även omgivningens ständiga reaktioner och reflektioner.
För du har väl märkt att: ”Tänk nu efter, är det verkligen det du ska göra eller vill göra” kommentaren?

Jag är väldigt tacksam för min omgivning och många gånger väldigt kloka, inspirerande och kreativa reflektioner och tankar. Hade det inte varit för det ”tuffa” året 2018 hade jag troligen inte tagit de beslutet som jag sakta men säkert landat i, nämligen att bli Kvinno-man.
Vad innebär det att bli Kvinno-man. JO! Jag kommer med tiden ha en kropp upptill som en kvinna och nertill som en man. De vill säga båda delar (shemale).

Att balansera och känna denna trygghet som jag landat i kroppsligt och psykiskt har inte varit den enklaste resan. Men dock så väldigt viktigt på så många sätt. 🙂

På måndag påbörjas en ny resa! Uppdatering sker <3

2 kommentarer på ”Känslan av att vara påväg framåt

  1. Heja dig!! Så starkt att dela detta, helt säkert ger du hopp och inspiration till andra i samma situation.
    Stå på dig!!
    Kram Stina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.