Den spinnande känslan

I fredags fick jag för första gången på väldigt länge uppleva den känslan som jag länge väntat efter. Nämligen i lugn och ro – kunna sitta och berätta om den resan som jag påbörjade egentligen redan på högstadiet när jag för första gången kände av känslan och attraktionen till en kille.

Det var en obeskrivlig känsla, när någon går så ”djupt” in på ens historia på ett inspirerande sätt. Tankar som väcks, styrkan som växer inombords över hur långt jag egentligen tagit mig i min egen utvecklingen, utan att egentligen själv reflekterat över det. Det stärker mig verkligen!

När jag den 16:e februari i år klev ut ur den instängda boxen ytterligare en gång som transperson. Den underbara känsla av befrielse som uppstår och känslan av som bara spinner vidare på olika sätt 🙂 Helt fantastiskt underbart. Och känslan bara fortsätter <3

Det är en inspirerande känslan, att få vara en den del i projekt med Kulturmagasinet i Helsingborg, där man på olika sätt ska lyfter fram och belyser hbtq+ personer vardag och livssituation i Helsingborg. Det känns spännande, inspirerande och kul. Framför allt – utvecklande att få möjligheten att påverka historian ännu mer genom att stärka upp våra rättigheter på olika sätt! 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.