Arbetslös, men inte framtidslös

Egentligen skulle jag ha publicerat detta inlägget tidigare. Men jag har behövt tid att landa. För drygt en månad sen blev jag arbetslös! Jag söker nu nytt jobb inom likartade yrken som; organisationsutvecklare, verksamhetsutvecklare, ekonomiassistent, administratör, administration, kanslist, resurspersonal på skola, kundservice eller liknande.
Har du något tips på jobb? Hör gärna av dig! 

Tidigare erfarenheter hittar du här

Jag har också insett att jag behöver en akademisk utbildning för att få jobba med det som jag ”drömmer om” nämligen, kurator, jobba med människor, (lärare ), handläggare inom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen eller liknande. Jag har nu även börjat läsa upp mina betyg från gymnasietiden. För någon vecka sen klarade jag första delsteget inom Samhällskunskapen och fick högsta betyg. Vilket såklart gett mig en sporre till att fortsätta plugga 🙂

Utbildningsmässigt sätt, är jag väldigt nyfiken på att läsa till socionom, IMER (Internationell migration, etnicitet och relation) eller grundskolelärare 4-6 och vidare till speciallärare. Som ni säkert förstår, så finns det många intressanta arbete. Men de kräver liksom sin utbildning!

Jag hoppas med detta blogginlägg på lite hjälp från mitt nätverk, att hitta ett jobb inom ovan nämnda yrken (stycke 1) tills jag har en akademisk examen i min hand.

Ni når mig på mia-jonas(at)plunteman.se.

Tack på förhand 🙂 

 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.