Två steg framåt

Fredag och snart är det helg. Många har redan gått på helg.. medans jag jobbar och jobbar.. helst med siffror som jag är min favoritsysselsättning framförallt i Visma! 😉

Jag har idag fått Godkänt i Redovisning 2. En obeskrivlig seger och känsla av att även jag klarar av en sådan tuff fajt, trots dyslexin och få bevisa att kunskaperna om bokföring, företagsekonomi och redovisning finns. Sen måste jag erkänna – det har hittentills varit en av de tuffaste kurserna jag läst. Nu fortsätter resan till Yrkeshögskolan, redovisningskonsult och lönekonsult! Men..

Nu letar jag efter ett deltidsjobb som ekonomiadministratör – på ungefär 50 – 75 %. 🙂

Innan dess måste jag bara få berätta om den magiska känslan som jag fick uppleva den 27:e mars på Sundsgårdens Folkhögskola när jag klev upp på scenen i Öresund.
Den känslan var magisk, vilket jag än idag lever på 😀
När jag klev upp på scenen spelades även en av favoritlåtarna – vilket Du kan lyssna på här nedan. Det är denna låten som hängt med mig i 11,5 år! En av de låtarna som verkligen ger mig kraft, styrka och inspiration. Såklart en rejäl portion av SJÄLVKÄNSLA <3

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.