Frihetskänslan inombords

I fredags deltog jag i andra intervjun med Kulturmagasinet i Helsingborg kring hbtq+ personer livssituation och historia i Helsingborg och vilken betydelse som Helsingborg givit mig.

I intervjun blir det på något sätt naturligt på ett personligt plan gå igenom viktiga steg i min egen process, vilket återspeglar en del av de val och utvecklingsmöjligheter som driver mig framåt.

I fredags lanserade jag även min nya föreläsning En normbrytande resa, vilket också fått mig att reflektera över min faktiska resa som jag gjort de senaste 12 åren. Och nu kliver jag in i ytterligare en mer intensiv period, då jag dels fått tid till könsmottagningen i Lund och äntligen får möjligheten att utvecklas även fysiskt – kroppsligt!

En viktig sak att ha med sig på sin personliga resa är att hela tiden stå ”stabilt” på sin inre scen och där bara njuta och låta utvecklingen ske, steg för steg, låta mötet med nya medmänniskor landa och på olika sätt inspireras och låta mig själv ta den tid som behövs för att landa och ta nya steg framåt 🙂

”Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart. ”

”Redo är inget man blir. Det är något man gör sig.”
Kärlek <3
Stolt transperson, Mia-Jonas Plunteman

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.