Intensiv start på 2018

Bloggen har inte uppdaterats på lite mer än två månader. Sen i mitten på mars fram till idag har det varit en riktigt tuff period. En period med många blandande och delvis intensiva känslor!

Den tuffaste tiden har varit den 12:e april, dagen då Bellisen somnade in i min famn, då stannade delvis jag av. Då jag insåg att 14 års kärlek, styrka, minne och mycket annat blommade upp. Bella har genom hela min process oavsett mitt humör funnit där, alltid lika glad och intresserad av en promenad för att kunna lätta på mitt inre tryck av olika känslor.

Den 12:e april blev jag ”helt plötsligt själv”, själv i det perspektivet att Bella inte längre ger mig den härliga energi hon gav mig oavsett livssituation.

Nu ska Mia-Jonas Plunteman helt plötsligt hantera allt detta på nya sätt. Det finns många metoder, men promenadmetoden med dig Bellisen har alltid varit den lättaste och inspirerande vägen!

Tiden har med andra ord stått lite still. Men nu är det på något sätt dags att kliva upp på scenen igen. Scenen där jag måste tillbaka till den inspirerande, glädjespridande och våga hoppa på ett nytt tåg mot nya framtida utmaningar!

För det är just nu som det gäller. Pluggandet inom företagsekonomi 1 börjar närma sig slut. Kunskapen sitter, nu ska detta bara bevisas för att få godkänt resultat (helst mer). Då träder helt plötsligt min dyslexi in 😉 Som om min funktionsvariation skulle var till någon hjälp?!

Nu gäller det: Företagsekonomi 1 och certifiering till redovisningsekonom. Detta ger mig möjligheter både till jobb och utbildningar.

Jag är med andra på slutspurten på båda kurserna. Två intressant och väldigt givande kursen på olika sätt! 😊

Det händer mycket. Några dagars vila då och då.. resten av tiden fram till den 9 september är det fullt ös. Fullt ös i det perspektivet att jag dels kandiderar (plats 12) till Regionfullmäktige Skåne och dels att vi ska #målahbgrött och sätt stärka upp mångfalden, jämställdheten, jämlikheten och mycket annat inom våra sju diskrimineringsgrunder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.