Kandiderar till Regionfullmäktige i Skåne

Ett stort tack till Socialdemokraterna i Skåne för och Nordvärsta Skånes valkrets till Region Skåne för möjligheten att få kandidera till Regionfullmäktige i Skåne, plats nummer 12 🙂

För mig som HBTQ + person med pronomen Hen är min politiska grund att kunna påverka, utveckla och få inflyttande i de politiska perspektivet för att kunna förbättra och stärka upp i de frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Jag drivs och inspireras med utgångspunkt att jag så långt som möjligt, ska kunna stärka upp och hjälpa fler medmänniskor inom de målgrupperna som jag själv tillhör och där jag ser att politiken inte alltid lyssnar.
Som dyslektiker är det ett ständigt arbete att hela tiden arbeta för att få den hjälp man har rätt till i olika situationer. Precis som det blivit för mig som öppet HBTQ + person och då jag valt att definierar mig som Hen, har vardagen i mitt nya feminina och androgyna JAG fått ett helt nytt perspektiv inom såväl den socioekonomiska situationen, normerna och våra olika strukturer som samhället styr in oss i. Det har i sin tur också gjort att jag får bemöta fördomar på ett helt nytt sätt.

För mig handlar möjligheten att inom Socialdemokratin kunna påverka på de olika nivåerna. Regionfullmäktige i Skåne blir på så sätt, en helt ny arena för mig att jobba på politiskt. Vilket jag hoppas och tror ska stärker både mig som politiker, kunna stärka upp Socialdemokratin, men även vårt viktiga utvecklingsarbete på det regionala planet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.