Nyfikenhet, spänning och framtidstro

Precis de orden får beskriva min balans nu. Tio intensiva, tuffa och strategiska månader har snart passerat 2017. Tio månader utav strävan.. kämpande och tragglande. Men så mycket lärdom och kunskapsberikande.

Dyslexin visar på att jag är mycket utav en praktiker. Alltså arbetet med siffror, kontering och det praktiska bokföringsarbetet är det som ger mig sådan kraft och energi.
Styrkan som också uppkommer är att jag lyckats med två nya betyg, Samhällskunskap och Historia på gymnasienivå. Nästa steg som jag nu samlar krafter till är kurs till certifierad redovisningsekonomi. En kurs som jag för varje kapitel jag tar mig igenom får mer och mer Aha, det är den ”logiska” förklaringen till många av frågorna jag ställt och frågar mig själv..

Nu måste jag ta mig i kragen och bli klar. Som bilden visar är nyfikenheten stor över att uppnå mitt mål. Målet kommer klaras. December är deadline nu och då måste jag vara klar.

Anledningen till slutmålet i december är många. Den mest solklara är av ekonomiska skäl. Dessutom uppkommer saknaden av ett arbete inom ekonomi och verksamhetsutveckling mer och mer ikapp mig. Det finns också flera solklar anledning till att jag måste bli klar med kursen, tre bokslut ska göras i januari. 🙂

Ett svar på ”Nyfikenhet, spänning och framtidstro”

  1. Jenny Pernton skriver: Svara

    Bra kämpat! Du fixar det

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.