Bloggen väcks till liv igen

Häromdagen när jag var ute med en promenad med en vännina,
gick vi förbi denna text vid en en lite stuga vid havet.

Reflektion är viktigt, liksom kraften att återhämta sig!

Blogginläggen har varit väldigt sporadiska den senaste tiden. Mycket beror på att jag är mindre nöjd med mitt webhotell, vilket kommer att bytas ut inom kort. När bytet av webhotell är gjort, ser jag med inspiration framemot att få uppdatera oftare. Frågor har varit många kring min inspirerande blogg och även jag själv har saknat att få dela med mig utav olika saker som händer och sker i livet! 😉

På återseende inom kort! Njut av solen så länge!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.