Tur inre energi finns

Watermarked Photo (2016-08-18-0001)

Det är veckor som denna jag är glad och tacksam att jag har min energiåterhämtning i min favoritstad; hemmastan Helsingborg. Jag är också tacksam för att solen har lyst upp som den gjort de senaste dagarna 😉 Veckan/hösten har verkligen börjat intensivt. Men nu tror jag att jag kan hinna ikapp mig själv igen och hinna andas och reflektera samtidigt som jag tar tag i de utmaningar som väntar!

Watermarked Photo (2016-08-18-0001)-2

Mina oranga glasögon gick itu tyvärr… så nu har jag fått ett par helt nya rosa på garantin istället! Färgglatt vilket jag är tacksam och glad för 🙂 Jag börjar få mer och mer den ”look” som jag länge önskat och velat ha… nu är det bara håret som ska bli lite längre och stylat också sen så…
Mia-Jonas – The lovly feeling 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.