Kärlek ger kärlek

Watermarked Photo (2016-06-14-1822)

Sen i söndags morse känns de delvis som tiden stått stil. Fast den inte gjort det. Men då drabbades vi av en händelse som har fått stora delar av världen att bli omskakade. Många skriver om det på sociala medier och många inom vår målgrupp som HBTQIA – personer känner sig delvis oroliga inför kommande Pride evenemang runt omkring i vår värld.

Vi måste stå upp för våra rättigheter ännu mer. Vi får inte låta någon kränka vår identitet, vår existens och inte låta oss stoppas för att visa att vem vi är och vem vi älskar.

Jag är Stolt Hen och Bög. Jag är stolt över att vi nått och hela tiden jobbar för våra rättigheter i olika perspektiv. Kampen för ett jämställt samhälle är viktigt. Både i ett feministiskt perspektiv, i ett HBTQIA perspektiv, ur ett Tillgänglighet och funktionsnedsättningsperspektiv. Vi är alla viktiga. Styrkan som vi har Tillsammans är att vi aldrig får ge upp kampen om en kärlek, att få älska den Mitt hjärta väljer.

Kärleken är det finaste och varmaste man kan få. Det är något vi alla behöver.

Kärleken ser inte med ögon utan med själen och hjärtat. 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.