Androgynitet kombinerat Hen

Processed with MOLDIV

Androgynitet kontra Hen; kan man det? Egentligen inte . .  eller vad är det som avgör det? Du, jag eller våra sociala tillhörighet?

Oavsett så kände jag idag att det var dags att fräscha upp mig lite och förnya mig. Det blev kortklippt hår och ny färg inför våren och sommaren! Precis innan det var min tur hos frissan, så var det en annan kund och jag utbrast; som ”hen” har sin frisyr vill jag med ha när jag kan! 😉 Så min nya frisyr idag är en början påväg ditåt! 🙂

Jag känner mig grymt nöjd och ännu mer bekväm med mitt hår nu. Äntligen har jag hittat min ”stil” även där 😉 Mia-Jonas, det tog bara ett år till i processandes att hitta hårstilen och flera utmaningar väntar nu! 

Bilden nedan är på mitt tidigare hår! Jag gillar min blick och det härliga leendet jag fick fram där!!

image

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.