I en hastighet av

IMG_4956

I söndag en kort stund på flyget hem, lutade jag mig tillbaka och bara lätt tankarna flyga iväg! Ikväll när jag efter att ha jobbat 12 timmar landade i soffan framför nyheterna, gick igenom dagens mejlskörd och insåg vilket helt fantastiks och inspirerande liv jag lever.

Att få Må bra på insidan och känna mer och mer att jag lever fullt ut, lever och jobbar med det som jag länge önskat mig. Att kunna kombinera HSO Malmö med Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg. Och med härlig energi även kunna vara delaktig, i mina politiska förtroendeuppdrag och få vara utvecklingsledare för Socialdemokraterna! Det kallar jag möjligheter, glädje och energi! Sen får jag ju inte glömma… Plunteman Organisation som jag också på olika sätt utvecklar!

Att få vara en drivkraft och få vara med i strategiarbete och utvecklingsfaserna för viktiga målgrupper genom mina jobb och förtroendeuppdrag, det är livskvalitet för mig.

Jag bara leeer och tänker på hur mycket jag stärkt mig själv från Insidan till Utsidan. Att få bygga upp mig själv; Mia-Jonas Plunteman på en stadig, stabil och inspirerande inre plats och även få ha möjligheten till en plattform med härliga medmänniskor runtomkring som ger energi och inspiration på olika sätt, det är livskvalitet och stärkande på många sätt! 🙂


Livet ger ständigt nya möjligheter. Livet är ett äventyr! 

Kärlek! <3 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.