En ny resa har börjats

IMG_4211

I torsdags påbörjades en ny resa i mitt liv. En resa med många intressanta partikamrater, medmänniskor som liksom jag ser många potentiella utvecklingsmöjligheter för Socialdemokraterna. Framtidspartiet! 🙂

Utbildningshelgen på Bommersvik blev även en start på en inspirerande process med en härlig känslan av samhörigheten, kreativa möten, lärorika reflektioner över det vi står inför. Tillsammans jobbar vi nu för att utveckla och stärka Socialdemokraterna och vissa att vi kan ännu mera.

image

Jag känner mig härligt glad och inspirerade
inombords med denna möjlighet! 🙂 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.