Nu kan jag inte hålla på den spännande nyheten längre!

IMG_0915.JPG

För lite mer än en månad sen, fick jag det glada beskedet att jag blivit en av tre Utvecklingsledare för Partidistrikt Skåne.

Under nästa vecka, åker jag på utbildning i Stockholm för att bli ännu mera inspirerande och få mera färdigheter och kunskaper kring vad det nya Utvecklingsledaruppdraget ger för möjligheter och där jag förhoppningsvis blir en stark drivkraft till utvecklingsarbetet!

Vad det nya uppdraget kommer att gå ut på, det berättar jag lite mer om längre fram! Jag känner mig så glad, att jag ville dela med mig utav denna nyhet och jag är glad, stolt och inspirerande, att få denna möjlighet att få vara med och utveckla Socialdemokraterna till en ännu starkare partiorganisation! 🙂

IMG_9765-0.jpg

Socialdemokraterna. Framtidspartiet.

Allas lika värde. 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.