Fortbildning, folkbildning och Inspirerande

image

Nu har jag äntligen tagit mig tid att inspirera vidare kring min första Studiecirkel som kommande Cirkelledare på ABF! Som du ser på bilden, kommer det bli en cirkel kring Apple Kunskap!

Men min tanke är nyckelorden; Folkbildning och Fortbildning, att det ska Inspierande såklart 😉 Så nu funderar jag på olika upplägg. Såklart är det en ”utgångspunkt”, sen handlar ju mycket om Gruppdynamik och känslan av vara och vilken kunskap cirkeldeltagarna har!

Kul är det i fall, att jag nu påbörjat det jag länge önskat! Nästa steg; fixa med upplägget av Studiecirkeln och sen göra det Inspierande, kreativt och lärorikt för deltagarna! 🙂 Detta blir spännande även för Pluntisen!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.