Tekniken kommer ikapp

Jess, så kan man ju säga! Efter en lång tids fundering, ekonomiskt tänkande och tankegångar fram och tillbaka.. så har jag idag gjort ett inköp som jag hoppas kan underlätta för mitt tekniska, organisatoriska och praktiska ja på olika sätt, och undvika papper o penna.. i många avseenden 🙂 

 

Så idag har jag fått en ny teknikkamrat att vara rädd om och som jag hoppas kan inspirera och göra mig ännu mera kreativ! 😉 Precis som om jag inte redan är det idag.. tänker många!! 

 

Jag tänkte att denna iPad Mini 4 skulle dels underlätta min vardag genom att vara med som ett tekniskt stöd i vardagen, på olika möte och kunna anteckna och skicka upp i molnet direkt. Och sen även underlätta för min rygg, då jag inte behöver gå och bära omkring på min Apple MacBook Air hela tiden. Så jag hoppas att denna iPad med detta röda tangentbord, kan förstärka kreativiteten en hel del! 😉 

   

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.