Underhållning av bloggen

Skärmklipp 2015-09-18 19.54.33

Då bloggen har börjat går upp och ner har jag idag börjat undersöka nya möjligheter. Troligen kommer det inom kort innebär en flytt av min domän www.plunteman.se för att säkra uppkoppling och höja upp prestandan.

Anledning till det hela, min domänleverantör håller på att undersöka mera utav, är att trafiken av besökare ökar, vilket bara är Positivt. Dock kan min nuvarande domänleverantör inte helt till 100 % garantera att min blogg är uppe hela tiden med ökad besökarantal. Vilket troligen innebär bloggflytt, för att säkra att ni alltid kommer till och kunna läsa och kommentera! 🙂 Det är viktigt för mig att bloggen fungerar nämligen.

Under kommande vecka, kommer jag undersöka detta vidare. Uppdateringar kommer att ske hur och vad som planeras!

Undertiden, hoppas jag att bloggen håller sig uppe. Min mejl fungerar som vanligt! 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.