Kundpåverkan

Skärmklipp 2015-09-23 15.15.55

Det är snart en vecka sen min blogg plunteman.se gick ner sig av någon anledning. Sen har det varit upp och ner.. jag har känt mig ”maktlös” då Plunteman verkligen är inte något teknikfrejk på det sätt som jag i ett sådant läge skulle önska! Mycket kan jag, men just hemsidor och WordPress behöver jag verkligen lära mig mera utav.

Jag vill verkligen berömma Svenska Domäner för deras slit och att deras tekniska support. Hitintills denna veckan har det varit många samtala fram och tillbaka. Tankarna kring att flytta plunteman.se till en ny leverantör har varit högaktuell. Men deras tekniker har  nu gjort något som jag hoppas kan säkerställa bloggens prestanda ett tag framöver.

Sen jag fick kontakt med Svenska Domäner första gången har och är jag helnöjd. Vilket jag hoppas kan fortsätter att vara. Dock efter den senaste veckans upp och nedgång, har det funnit olika påverkansfaktorer som gjort att jag varit när en flytt.

Nu ger jag dom en vecka, för att se om uppdateringar fungerar och att det blir bättre och bra, planen är att vara kvar där som kund med plunteman.se och plunteman.org som är mina två ”huvuddomäner”! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.