Go morron ”Lill-lördag”

 

Då har vi första ”Lill-lördagen” i september månad 2015 och dagen börjar med klarblå himmel, helt underbart! Jag skulle önska att vi kunde ha sol o runt 15-20 grader varmt året runt och regn varannan natt..!? Men det är väl för stor önskan kanske? 😉 

Oavsett! Igår var min ambition att på något sätt påbörja ett nytt delsteg i mitt liv. Det gick ”väl” bra! Dock tror jag att jag får ”flytta fram det lite” (1/10) då jag inte riktigt än kommit på hur jag ska påbörja det på de sätt jag önskade..! 

Men men! Go o glad är jag ändån 🙂

Idag är planen att sätta tänderna i bokföringarna för HSO Malmö & Nätvärket Malmö! Det ska bli grymt kul o bli insatt i bokföringstekniken igen. Det ju några år sen jag klev av den från RFSL Malmö! Därav att jag antog den igen och ville få upp min uppmärksamhet på ekonomiområdet igen! Det är ju kul med nya och spännande utmaningar! 

Nu önskar jag er Alla en underbart solig onsdag! Kram o kärlek <3 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.