Tillbaka till vardagen eller? 

  
Hihi!! Jag bara skrattar och ler, tänk att det är dags att återvända till vardagsrutinerna igen imorron.. Eller? Fyra veckors semester, vilket var bland den bästa ledigheten på länge! Att Bara kunna njuta av tiden och fånga upp mig själv i ett levande ja, så underbart ja! 🙂 

Imorron sätter kalendern igång på nytt. Men denna gången sätter jag igång det på ett nytt sätt. Ett spännande, inspirerande, kul och lärorikt sätt! För första gången som en hel person i mitt nya liv. 

Jag har hitta många nya tankesätt, många nya utmaningar och framförallt.. så har jag satt upp nya mål, både karriärsmässigt och nya strategier för att utveckla Plunteman Organisation! Sen väntar det andra spännande saker oxå i mitt liv, som jag berättar efterhand! 😉 

Tänk vad denna behövliga ledighet har gett mig mycket! Tack tiden, familjen, vännerna och alla andra som känner sig berörda! Ni har alla en betydelse i mitt liv 😉 Kärlek till er alla! <3

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.