Beröra sig dagligen med

2015-08-30 15.29.03

På min ytterdörr har jag satt upp denna fantastiska logg och text! Det är det jag möter när jag går in och ut ur min underbara bostad. Precis de Orden som jag tycker många flera borde beröra sig med dagligen! 😉

Nämligen Våga vara Dig själv, styrkan finns inombords! 

Undertiden jag jobbar på mitt blivande Power Point (”Jag blir jag”) som blivit mera och mera efterfrågat, så lyssnar jag på tre olika artister som går i repris för att dels ge mig koncentration och dels för att inspirera och göra mig glad och ännu mera kreativ!

Nämligen Måns Zelmerlöw, Hector Lopez och Kate Ryan med följande låtar! 😉Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.