Ett inspirerande och glädjande möte


Ibland leeer man extra mycket av att få möjligheten och möta en av de härliga medmänniskor som varit/är en stor och glädjande inspirationskälla till att kunna vara sig Själv till 210 % och till att jag tagit steget till Mia-Jonas och bli hel som person! Jag pratar såklart om underbara TinaHåkan 🙂 Jag minns dagen (kommer inte exakt dag, tror de var sommaren/hösten 2009 ;-)) då TinaHåkan kom in på RFSL Malmös kontor när jag satt och administrerade med ekonomin och med ett glädje leende berättade att hen fått sitt nya namn klart, TinaHåkan! Vilken dag, vilken glädje!

Idag har vi återigen träffats, det var en speciell känsla och möta sin förebild inom min härliga process. En känsla av styrka, glädje och energi! 😉

Att fira födelsedagen i tisdagen med en tripp till  Mölles härliga naturområde var uppfriskande och härligt, men att få möta sin inspirationskälla till min process till att stärka Mia-Jonas som stolt bög var något helt annat!

Tänk vilka framsteg vi arbetat fram de senaste åren. Processer som många tror är ”självklara”, men som i själva verket tagit sådan otrolig energi att kämpa fram! Jag är väldigt glad att dessa steg och möjligheter på olika sätt arbetats fram och att vi fortsätter stärka dessa områden för att stärka oss som medmänniskor och kunna vara sig Själv och undvika, var och en på sitt sätt 😉

Tillsammans gör vi skillnad och stärker oss som person/personer!

Tack för en solig och inspirerande fika TinaHåkan! 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.