Kreativ start på veckan 

  

En riktigt bra, intressant o givande start på veckan och få vara deltagare i referensgruppen, ”Efter gymnasiesärskolan och sen..?” 

Många intressant forskningsresultat och referensgruppen med både myndighetersreferenser (så som SPSM, Utbildningsdepartementet, Arbetsförmedlingen) och Misa med flera och vi person som gått i särskolan, delgav våra tankar och funderingar kring allt i olika väldigt bra dialoger! 

Tack Svenskt Näringsliv för att vi fick möjligheten att vara i Stockholm och även ta del av de ni har dom tankar framåt att stärka denna målgrupp! 

  
Det är första gången som jag flyger upp och hem till och från Stockholm på en och samma dag. Spännande reflektion, är att jag skulle kunna tänka mig att få flera uppdrag i Stockholm och på så sätt även stärka mitt och organisationernas nätverk på olika sätt och perspektiv! 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.