Morronkicken av media

  

Det är inte varje morgon som Pluntisen delar två bra artiklar direkt via min FB Wall. Idag gör jag det då jag känner att det är saker som berör väldigt mycket! Bilden är tagen precis utanför mitt trappfönster, rosa börjar min dag med! 

Dels så känner jag att våra kommuner runtomkring i landet behöver ta ansvar för sina handlingar. Sen handlar det inte om vilket färg som ”styr”. Mobbning och kränkande behandling är bland det värsta jag vet, Svedala kommun gör något som är helt oacceptabelt i mina ögon, nämligen hellre betalar en dyr jurist för att driva ett mål, än att betala ut långt under halva kostnaden till den utsatta individen. Det handlar om att få upprättelse och må bra, men den betydligt mindre summan av kostnad bryr sig inte Svedala om. De bekostar heller dyra jurist och andra kostnader, än en ”ursäkt och lite plåster på såren”. Säger Heja MmD (Malmö mot Diskriminering)

Sen nästa händelse jag vill dela med mig av, är betydligt trevligare och mycket mera intressant o lärorik på ett annat perspektiv! Nämligen om föreläsaren Ann-Christine Roxberg! Kan varmt rekommendera denna föreläsare, kunskapsberikande och händelserik berättelse och att Få bli sig själv! 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.