Min favoartist Måns

IMG_9113.JPG

Jag bara leeer stort! Idag har jag upplevt en halvvägs stor dröm genom att så hundra meter ifrån stora scenen på #Väla #PinkParty där Måns uppträde! Vilket tryck, vilken känsla och vilken energi Måns delade med sig utav 🙂 Underbart!

Måns berättade även om sin stiftelse som han tillsammans med Jonas Björkman startat, nämligen ZBFOUNDATION, vilket jag verkligen rekommenderar er att besöka! Ska ta reda på mera information kring denna.. blev nämligen väldigt nyfiken! 😉 Sen kommer jag även att köpa ett sådan röd/brunt armband!!

Sen kan jag också erkänna att två av mina absolut favoritlåtar sjöngs, gissa vilka och hur exalterade jag blev 😉

Först Brother oh Brother och sen.. <3

Underbara Självkänslelåten, Cara Mia <3 🙂

Måns, om Du läser detta! Du är helt underbart Grym 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.