Valborg i Hbg

Processed with Moldiv

 

Hihi!! Det märks att Pluntisen är trött.. jag hoppade på Bettan (cykeln) och cyklade till Larröd. När jag väl kommer fram där inser jag att det är ju även Valborgsfirande där.. jag som tänkte koppla av lite, men det smet sig! 😉

Jag cyklade vidare och gick längs stranden tillbaka till ungefär handikappsbadet innan Pålsjöbaden. Riktigt underbart! 

När jag kommer in till kärna av stan, så är det full gång med Axels tivoli, passande precis vid Tivoli med 😉 Nu är jag hemma och det väntar ett avkopplande bad på mig, sen en actionkommedi innan kudden kallar!!

Ha en skön Valborg!! Ta det lugnt med starka drycker 😉
Tänk på att Ni ska vara uppe och gå med i 1:e majtåget! 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.