Solen skiner inombords

Hihi!! Ännu en morron vaknade jag tyvärr av smärta i ryggen och kroppen.. vad är det som händer? Ryggen ryggen ryggen!!!

  
Detta var ju en passande bild nu, nu när jag andas några minuter mellan ha varit på STD mottagningen på Helsingborgs lasarett och kollat mig inom HIV/STI! 

  
Sitter i bilen o väntar på att klockan ska slå 13. Då ska jag ha One to One på Apple Store på Väla. Mitt i all stress, har jag bestämt mig för två olika saker, dels försöka äventyra mig själv om att kliva in i Apples egna produkter o program mera, som exempelvis Safari som står på tur. Sen väntar Kalendern som jag är lite mera stressad över på olika sätt. Men men, små steg framåt så blir det bra 😉 

Har satt autosvar på båda mina mejl, så jag försöker nu landa lite. Samlar härliga krafter till morgondagens Första maj med härliga partikamrater i Helsingborg! 🙂 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.