Glad energi knottra

en massa känslor på olika sätt, det är f_n ingen enkel match att kombinera! Det är många processer igång., en del känner jag bara grym energi över, andra vill jag bara rycka ut o hantera på olika sätt! 

  

En stor känslostörm står mina privata processer för, så som personlig utveckling på olika nivåer. Andra står flyttröran och kaoset på jobbet för! 

Varje dag är ett nytt steg i olika riktningar! För några dagar sen bestämde jag mig för att paus upp och bara andas. Igår var jag hos min psykolog (för fortsatt behandling av PTDS)  och idag hos kuratorn för att kommunicera situationer av privatlivet! 

Jag måste bara erkänna o säga, att få hjälp av utbildad, proffitionella medmänniskor hjälper mig otroligt mycket! 

En reflektion jag gjort under dagen, är att min Självkänsla stärks för varje dag, på ett sätt som gör att jag mår bra o vill utvecklas! 🙂 

Det jag saknar i min vardag är någon person/personlighet att få dela med mig utav dagen o de olika processer, händelser o upplevelser jag genomgår! Min blogg är ett forum som stärker mig, genom att jag kan delge o även få stärka mig själv med att sätta ord på saker o ting! 

En sak jag lärde mig på min första utbildning inom företagande var: ”Redo är inget man blir, det är något man gör sig!”

Samt, varje dag är en ny möjlighet att se saker på i ett positivt perspektiv! 

Kram o kärlek! Pluntisen <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.