Drivkraften

Saker och ting kvar vara olika drivande i livet. Jag bara skrattar och leeer när jag inser hur mycket eftermiddag/kvälls och nattmänniska som jag egentligen är. Att kliva upp klockan 06:45 är inte min starkaste sida! Men när jag vet att det finns saker att göra (behöver göras).. då är det på något sätt så mycket lättare!

Igår när jag öppnade upp min mejlbox (som numera är splittrad i olika inkorgar) så möttes jag av Olof Röhlanders inspirationsbrev! Olof menade på att varje dag tar vi en ny nummerlapp, men till sista tar rullen slut och vad händer då?

 

ordmoln-gc3b6ra-gott

 

Jag funderade hela dagen igår, mellan varven av inspirerande möten som jag hade igår. Vad är då min drivkraft?

Pluntisen drivkraft är just Välfärd, Inovation, Utveckling och jämställdhet.

Jag hade förmånen igår att få träffa på nya medmänniskor i mitt liv. Medmänniskor som fick mig att tänka vidare på mitt inlägg häromdagen om Mia-Jonas processen. Det är liksom Drivkraften som får mig att vilja utvecklas, VÅGA VARA MIG SJÄLV ÄNNU MERA!

Vad händer idag? Vad händer imorgon?

Det är lite den frågan som jag handskas med inombords. Jag vet mycket väl vad jag har att göra. Vad jag vill göra och så vidare! Men det är just som Olof skriver, vad väljer jag att göra?

En pågående process, ska jag stanna upp den? Lägga den åt sidan? Eller helt enkelt bara köra vidare på den och ”VÅGA” ta steg till en förändring?

Ska jag tänka på vad konsekvenserna kan bli? För det vill ”väl” alltid några konsekvenser att tänka på? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.