1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Just nu så är det så min kropp räknar! Den räknar timmar mellan smärtan kliver fram och skriker… hallå! Du glömmer väl inte den mysiga, varm och härliga Pluntisen på insidan?

DSC_0387

Det är mycket som händer… kontrollmänniskan innanför lagret av tonvis med kläder går vinglit o är på fallgropparna. Samtidigt så håller jag ihop mig själv BENHÅRT! Jag ska KLARA DETTA… Jag ska KLARA DETTA… Jag ska KLARA DETTA!

Skärmavbild 2014-11-02 kl. 14.07.58

 

På söndag är det dags att justera ryggen, vilket jag verkligen längtar efter!! Mitt humör går upp, det går ner och så UPP igen! 🙂

Det finns många drivkrafter inombords… det är de som ger mig energi just nu och som håller mig i mig nu när jag känner att det är tufft o otroligt stressigt på olika sätt.

Varför delar jag med mig av detta nu? Jooo, då jag de senaste 48 timmarna fått höra att mitt humör förändrats och att jag då inser att smärtan över att inte ha kontroll över min rygg framförallt, – tar så otroligt på mina krafter!

Samtidigt vill jag också säga att SJÄLVKÄNSLAN är väldigt bra. Mia-Jonas lever, krafterna inombords för mig framåt och jag har en brinnande eldsjälen innanför kroppen som skriker. Har du klarat många andra tuffa situationer, så är det bara att ta sig i kragen och ta sig vidare.

Redo är inget man blir, det är något man gör sig.
Allting går utom småbarn och tensoldater! 

Mia-Jonas skriker:  

Du är Söt, Du är Stark och Du är bra på att Vara Dig Själv!
Du är Söt, Du är Stark och Du är bra på att Vara Dig Själv!
Du är Söt, Du är Stark och Du är bra på att Vara Dig Själv!

Självkänslan är Stark, Du klarar detta! 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.