Några timmar senare

IMG_7155.JPG

Tusen tack för all er uppmärksamhet! Det värmer verkligen 🙂 Tänk vad mycket en hemoryd kan ställa till det. Jag säger som jag brukar, våren och sommaren är bäst. Inga kalla underlag att oroa sig för, då kan exempelvis kan få just hemoryd som ger en sådana här symtom och besvär.

Första natten sen i tisdags/onsdags då allt började som jag nästintill fått sova hela natten. Dock på väldigt stark medicin, men ändå. Huvudvärk ger salvan mig med.. en såkallad biverkning!! Nu hoppas jag att läkningsprocessen går på rätt håll. Jag har ju inte kunnat tänka de senaste dagarna då smärtan tagit överhand. Nu vill jag nämligen komma tillbaka till mitt ordinarie Plunteman liv igen, har kul, röra på mig och få vara social med alla mina härliga medmänniskor 🙂

Varför såhär tidigt med denna uppdatering?
Vaknade av några sms från goda vänner 😉 Därav att jag passade på med denna uppdatering!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.