Svenska kyrkan..,

Var är samhället påväg egentligen! En av våra största organisationer i Sverige kan inte hantera sin personal och väljer ett alternativt medlem som för mig är helt oacceptabelt. Nämligen att köpa ut personal, istället för att hantera personalfrågan mera proffesionellt! Vad händer?

IMG_6368.JPG

För några veckor sedan diskuterade jag med några kollegor kring kyrkoavgiften. Jag tog beslutet och kliva ur Svenska Kyrkan för att jag vill kunna använda mina pengar mera logiskt och inte veta att ett stor samfund/organisation hantera mina ”medlemsavgifter/inbetalad” skattemedel på det sätt som idag DN skriver om.

Att lägga mer än 115 miljoner på att inte behövs agera arbetsgivare.. då e det dags att fundera om!

Vad säger våra fackliga organisationer i sådana här sammanhang?

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.