Helgreflektion

IMG_6196.JPG

Jag tänker som såhär:
Allting går utom småbarn o tennsoldater! 😉

Livet ger ständigt nya möjligheter. Livet är ett äventyr.

Idag har jag och mamma tagit möjligheten att hämta min soffa, inhandla gardiner till vardagsrummet, kollat in gradrob till hallen (nej, jag tar inte klivet in igen.) och så har vi kollat in konstgjorda blommor för att Plunteman inte ska behöva tänka på vattningen! Bra va 😉

Delar av ”mitt liv” är fram till den 1/12 nerpackat i lådor inför flytten. Och på måndag är det två veckor kvar, tills mycket mera händer!

Sen jag flyttade ifrån Malmö sommaren 2013 har min utveckling inom olika saker gått i hyfsat hög tempo! Nu börjar jag känna att jag är påväg att landa för att återfå energi till ett nytt delsteg i mitt liv. Ett delsteg som innebär ännu mera utveckling, att jag får möjligheten att utveckla min kreativa sida ännu mera och att jag mellan den 18/12 o den 13/1 ska hinna med lite de saker som jag länge velat:

* Gå i morgonrock hela dan!
* Sitta o tugga tuggummi o bara lyssna på musik utan att röra ett finger!
* Läsa in mig på en massa fakta som jag känner att jag behöver uppdateras på.
* Låta min kreativa sida flöda iväg i tankarna o skriva på min bok.
* Umgås med familj o vänner 🙂
* Utforska Helsingborg på promenadstråk!

Listan kan fortsätter o e lång! Men efter den 1/12 vill och är tanken att landa i mitt liv. Hitta en vardag som är bekväm och rogivande. Kanske möta kärleken? 😉

Just nu andas jag, tänker att de två kommande veckorna är fyllda med spännande äventyr och utmaningar på jobbet med konferenser, tjänsteresa till Stockholm med intressanta och givande möten! Ja, de kommande fyra veckorna (vi plusar på två) lär bli kreativa, intressanta o lärorika 🙂

Nu önskar jag dig en fortsatt härlig helg! Kram Pluntisen

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.