Back in Skåne

2014-11-24 16.49.21

Det var en kreativ, lärorik och spännande helg i Stockholm på Hiv-Sverige och få träffa andra medlemsorganisation!

Nu är jag tillbaka i Malmö, måndag till onsdag denna veckan. Sen blir det flyttförberedelser fredag till söndag. 😉

 

 2014-11-24 16.49.28

Men innan dess vill jag hinna sprida vidare PG Syds och Noaks Ark Syd nya och gemensamma affisch, #vagarduligga! Tänk så grymma vi är inom ideéburna sektorn. Samtidigt är det också som så, att våra ekonomiska medlems behöver stärkas för att vi ska kunna stärka våra verksamheter/organisationer för våra medlemmar och även kunna delta på flera evenemang och möte med olika aktörer, regioner och andra instanser som Malmö Stad med flera!

2014-11-24 16.49.52

Jag ställer mig framför en av mina favoritloggor. * Handikapp * Jämlikhet * det är något extra viktigt för mig. Handikapp vänder jag och säger funktionsnedsättning eller funktionstillgång!! 😉

Jag fick i helgen frågan om jag trivdes på jobbet som Organisationsutvecklare inom HSO Malmö och inom handikappföreningarna. Svaret blev Absolut JAAA!! Det är en grym möjlighet att få vara med och påverka och även få vara en hjälpande och stärkande hand till HSO Malmös medlemsorganisationer 🙂

plunteman

 

Denna loggan, Plunteman Organisation är absoluta favoriten 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.