WordPress är intessant

Skärmavbild 2014-10-19 kl. 13.37.07

Igår flyttade jag bloggen till den nya domänen, som ni är inne på nu, plunteman.se 🙂 Det roliga med att flytta över blogg var också att det medfört en del nya saker.. ska jag ha kvar dessa funktioner eller inte?

Innan bloggflytten igår, hade jag 7 unika följare, – så ni som vill fortsätta följa mig nu, får gärna skriva upp er på nytt!

Till mig som rutinmänniska, jag har fått utmaningen att tänka nytt – då jag saknar några funktioner, som jag inte kan hitta just nu. Men det innebär ju också att bloggens funktioner förändras och förnyas 🙂 Kul!!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.