Reflekterande magkönsla

IMG_5781.JPG

För snart 3,5 år sen (våren 2011) sa mig magkänsla till mig att ta ett nytt kliv framåt. Då gick jag ifrån efternamnet Svensson till Plunteman 🙂 I samma veva började jag nätverka, utforska mina yrkesområden. Våren 2012 startades Vilja & Styrka upp. Då hade jag månaderna innan gått kurs i Socialt företagande, fått inblick i en ny värld. Med mig i ryggsäcken hade jag då även två år som kassör/administratör på RFSL Malmö. Med en skarp känsla för entrepenörskap! 🙂

Plunteman har funnits med mig många många år på olika sätt. Egentligen ända sen min kära pappa kallade mig de som liten!

Under 2013 reflekterade jag mycket, på olika saker.. Karriär, utveckling, pojkvän och massa andra saker som jag känner tillhör mitt liv och vardag!

Det var våren 2014 som allt tog sin fart.. Plunteman behöver ta nya steg framåt, kanske vrida lite på ratten – ändra på hastigheten?

I min hand har jag nu fått registreringsbeviset för Plunteman Organisation 🙂 Om bara drygt två veckor kliver jag in ett nytt delsteg, lanserar det min magkänsla har sagt till mig om. Magkänsla säger att det kommer flera kreativa saker, där organisationen på olika sätt kommer vara en del!

Lördagen den 18/10 blev oxå en dag då magkänslan sa sitt, jag deltog på mitt första S-föreningsmöte i min nya blivande Hemkommun, Helsingborg! Vilket fint mottagande, det uppskattats verkligen. 🙂

Min blogg Inifrånperspektivet flyttades ifrån Vilja & Styrka till Plunteman Organisation. Bloggen är en viktig del i mitt liv, en sådan viktig sak för att på olika sätt, både ”privat” och proffessionalitet dela med mig av saker! Bara bloggflytten har gjort att jag nu kan andas lite mera. Små steg framåt – men för min del. Men Viktiga steg!

Det två stora stegen i nuläget blir uppstarten av organisationen den 3/11 och sen dryga månaden senare få nyckeln i handen till mitt nya liv – nämligen min egen lägenhet 1/12 🙂

Jag känner mig lycklig, jag känner mig glad, stolt och framförallt tacksam över att få vara med om dessa möjligheter! Tack 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.