Redan på Google

Skärmavbild 2014-10-20 kl. 17.12.14

Tänk så fort det går.. min nybildade Plunteman Organisation är redan på Google och på Allabolag.se (adressen kommer att ändras när jag flyttar). Så kul och häftigt fort det går 😉 Jag skulle så gärna vilja publicera något lite.. men just nu är kreativiteten väldigt stor här och många tankar kring textformulering återstår. Klart, texter är ju redigeringsbara! Men jag väl ändå att min dyslektiska sida ska lysa igenom så lite som möjligt 😉

Det innebär inte att jag skäms över min dyslexi. Tvärt om! Jag står för texten;

Stolt och glad, – det är jag som är Dyslexibögen! 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.