Kreativ intention idag

Go morron! Egentligen är jag väldigt trött, seg och bara ville stanna kvar i sängen.. men så var det någonting – precis som en nål, som stack till i ryggen på mig (precis som jag inte har ont sen innan..!) och som bara tryckte mig ur sängen. När jag klev in i duschen kände jag det där.. det väntar en kreativ dag!

IMG_5976.JPG

Möte på Region Skåne med referensgruppen/bereddningsgruppen för PG Syd. Sen telefonmöte med ett företag/organisation ifrån Stockholm kring en större utredning inom HBT perspektiv. Efter det, vidare till Helsingborg – möta upp mamma och sen kliva in på banken och skapa en väldigt viktig sak.. Nämligen banktjänster till Plunteman Organisation 🙂

Med andra ord, kreativ dag på jobbet och solen börjar dessutom titta fram och lite blenda oss tågresenärer påväg mot Malmö 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.