Utseende och/eller Självkänsla

Jag har de senaste veckorna reflekterat över en fråga, nämligen detta med ”snygghet”, utseende, insidan, utansidan eller rent av Självkänslan!

IMG_5427.JPG

Jag hör många omkring mig, de vill göra förändringar på olika sätt. Dels kroppsligt och andra stilmässigt!

Under hösten 2010 när jag tog upp Mia-Jonas bestämde jag mig för att Jag trivs 210 % i min kropp, med både insidan och utsidan. Dock handlade Mia-Jonas processen om min personlighet och bli uppskattade och accepterad för den person Jag Är.

Under sommaren 2013 tog allt detta en ny process, nämligen att bygga upp och nå de långsiktiga mål jag strävar efter. Nämligen Jonas Plunteman 🙂

Jag trivs, jag mår bra och jag är helnöjd med mitt utseende. Jag har hittat en personlig stil, en personlighet och ett sätt att vara på, som jag trivs med och som jag Självklart vill utveckla!

Skratta må bra och få vara sig Själv och känna av en stabil Självkänsla, det är enormt viktigt för!

Utseendet, personligheterna och Självkänslan – vad har det för betydelse för dig? Är du ”anpassningsbar” eller vill Du kanske använda ordet ”flexibel”?

Jag kan väl bara säga som så. Jag är den jag är. Proffesionell, stilig och har en bra pondus utåt! Jag träffar ofta på medmänniskor som undrar hur jag orkar?

Svar är: Utseendet är jag helnöjd med, Självkänsla är stark och så får man ta situation för situation för vad den är! Anpassningsbar absolut, så länge de inte påverkar min personlighet och min Självkänsla så ja!

Min ambition är att hjälpa till att stärka Självkänslan, vara en vägledande hand på vägen framåt och vägleda på andra sätt. Hur mår du? Hur är din strategi framåt för dina mål och ambitioner? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.