Säger bara…

tydligare information Skånetrafiken!!

Vilken tur att man är TYDLIGA i informationen när man står på plattformen på Ramlösa station, om vilket tåg man kliver på.. innan tåget avgår! Ja ja, det kunde varit ”värre”. Men jag tänker som såhär.. att skyltningen på plattformen inte var tydlig och ja – Pluntisen satte sig på ”Mjölkaborståget” till Malmö. Men istället för att ”gnälla” passar jag på att läsa in tidningen IFA 🙂 När jag väl kommer till Malmö blir dagen späckad med intressanta möten, gå igenom mejlen och så lite förberedelser inför lite nya organisationsförberedelser på HSO Malmö 🙂

IMG_5192.JPG

Men jag måste bara oxå säga som så, hur tänker ni på Tillgängligheten Skånetrafiken för en person som har olika funktionsnedsättningar och kliver på tåget som kommer in på plattformen egentligen är tåget som skulle avgått 7 minuter förre kl 08:43 tåget. Tydligheten blev först när tåget rullat iväg och tågvärden informerar om vilket tåg man sätter sig på… bättring Skånetrafiken och Trafikverket.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.